s_banner

Nyheder

Almindelige typer af glasfibermåtter

1. Glasfiber nålemåtte/filt

Glasfiber nålemåtte/filt er meget udbredt i carbon black, stål, ikke-jernholdige metaller, kemisk industri, forbrænding og andre industrier.I Kina er industrielt filtermateriale det vigtigste anvendelsesområde for nålefilt af glasfiber.

Glasfiber nålemåtte

Glasfibernålet måtte/filt bruges til indretning, lydabsorption, varmeisolering, stødabsorbering og flammehæmning.Tag- og dørpakninger, motorhjelm (klæbet på indersiden), motor- og rumskillevægge, bagagerumspakninger.

Ved at bruge varmekonserverings- og varmeisoleringseffekterne af mikroporøsiteten af ​​nålemåtten/filten, kan den bruges til varmekonservering og varmeisolering af forskellige varmeelementer i rørledninger.Ved at bruge de filtrerende og lydabsorberende effekter af nålemåtte/filt kan den bruges i støjreducerende støvsamlere til almindelige benzinmotorer til biler og motorcykler.

Derudover kan glasfibernålemåtte/filt også anvendes til geotekstiler, isoleringsmaterialer mv.

2. Glasfiber gennemgående strengmåtte

Glasfibertrådsmåtten er lavet af kontinuerlige glasfibertråde som hovedråmaterialet.Kompatibel med oxygen-, phenol- og polyurethanharpikser.Produkter kan bruges i harpiksoverførselsstøbning (RTM) vakuumformning og pultruderingsprocesser, såsom automotive lofter, isoleringsmaterialer til transformere.

Glasfiber gennemgående strengmåtte

3. Glasfiber-hakket trådmåtte

Glasfibermåtten er lavet af glasfiberhakkede tråde bundet med pulver eller emulsionsbindemiddel.Hakket strengmåtte bruges hovedsageligt til fremstilling af FRP-produkter gennem håndoplægningsproces, viklingsproces og støbeproces.Typiske produkter omfatter VVS-armaturer, VVS, byggematerialer, biler, møbler, køletårne ​​og andre FRP-produkter.

fiberglas hakket strengmåtte

4.Glasfiberoverflademåtte/filt

Glasfiberoverflademåtten bruges hovedsageligt til overfladelaget af FRP-produkter.Selve produktet har karakteristika af ensartet fiberspredning, blød tekstur, god fiberoverfladeglathed, lavt limindhold, hurtig harpiksindtrængning og god formbarhed.Produktet kan forbedre produkternes overfladekorrosionsbestandighed, trykmodstand og lækagemodstand betydeligt og har fordelene ved lang levetid.Derudover er produktet også velegnet til sprøjtestøbning, støbning og andre FRP-formningsteknikker.

Overflademåtte af glasfiber

5. Glasfiber Tagmåtte/Fit

RGM er en god base til fremstilling af SBS, APP modificeret bitumen vandtætningsmembran og farvet bitumen glasfiber helvedesild, og er fri for langsgående forstærkning af hele filten, hvilket fuldt ud forbedrer filtens langsgående trækstyrke og rivestyrke.Linoleum lavet af RM-serien filt som basismateriale kan overvinde manglerne ved linoleums høje temperaturflow, lavtemperaturskørhed, let ældning osv., så linoleumet har fremragende vejrbestandighed, forbedret anti-lækage og forlænget dets levetid, så det bruges til tagdækning.Ideelt underlag til materialer som linoleum.Samtidig kan filt i RGM-serien også bruges som underlagsmateriale til husisolering.

6. Glasfibersyet hakket trådmåtte

Sting-bundet hakket strengmåtte er velegnet til umættet polyesterharpiks, vinylharpiks, phenolharpiks og epoxyharpiks.Dette produkt er meget udbredt i pultrusionsstøbningsproces, håndoplægningsstøbningsproces og harpiksoverførselsstøbningssammensætningsproces.De vigtigste slutprodukter er: FRP-skrog, plader, ekstruderede profiler og rørledningsforinger.Den sting-bonded hakkede strengmåtte er en måtte fremstillet af glasfibersnoet forgarn, der er skåret i en vis længde og derefter lagt ensartet uden orientering og derefter syet med en spolestruktur.

glasfibersyet måtte

7. Glasfibersyet kombimåtte

Glasfibersyet kombinationsmåtte kan påføres umættet polyesterharpiks, vinylharpiks, phenolharpiks og epoxyharpiks.Dette produkt er meget udbredt i FRP-pultrusionsprocesser, håndoplægningsprocesser og harpiksoverførselsstøbningsprocessen.

Glasfibersyet kombimåtte er den mest udbredte i skibsbygningsindustrien.Glasfibersyet kombinationsmåtte er en glasfibermåtte lavet af udrejet roving og et lag af afskårne tråde, der er ensartede og ikke-retningsbestemte, og derefter syet med en spolestruktur.

kombimåtte med syet glasfiber

8. Glasfiber sandwich komposit måtte/filt

Sandwich kompositfilt er lavet af syntetisk non-woven kernemateriale, for- og bagside eller enkeltside med fiberhakket lag (uden bindemiddel) eller fiberdug og multiaksialt stof efter syning.Produkter kan anvendes til harpiksoverførselsstøbning (RTM), vakuumposestøbning, kompressionsstøbning, sprøjtestøbning og SRIM og andre støbeprocesser.

Multi-aksialt syet stof i glasfiber

10.Glasfiber nålestanset kompositfilt

Nålestanset kompositfilt er en ny type glasfiberforstærket materiale, hvor afhakkede tråde er ensartet fordelt på det vævede basisstof og nålestanses.Produktet indeholder ikke klæbemiddel eller andre sytråde og har karakteristika af god formfyldning og overstøbbarhed, høj tredimensionel styrke, hurtig gennemvædning og nem afboblening.Den er velegnet til håndoplægning, pultrudering, vikling, GMT, RTM osv. Støbning.

11.Luftrensning glasfiber fluffy filtermåtte/filt

Den luftrensende glasfiber fluffy filterfilt er lavet af glasfiber i en luftig tilstand.Derfor har den en stor støvholdende kapacitet og lang levetid og er et fremragende materiale til primær luftfiltrering.

 

Deyang Yaosheng Composite Material Co., Ltd.er en professionel virksomhed, der producerer forskellige glasfiberprodukter.Virksomheden producerer hovedsageligt glasfiber-roving, glasfiber-hakket strengmåtte, glasfiberdug/rovingstof/marindug osv. Du er velkommen til at kontakte os.

Tlf.: +86 15283895376
Whatsapp: +86 15283895376
Email: yaoshengfiberglass@gmail.com


Indlægstid: Okt-07-2022